Coach Deventer

Geef je leven een positieve boost/vibe met behulp van een coach nabij Deventer

Ben je in de omgeving van Deventer en op zoek naar een betrouwbare coach die je kan helpen met verschillende aspecten van je leven? Zoek dan niet verder dan Praktijk Rianne Schippers.

Ik ben een ervaren coach die zich inzet om mijn cliënten te helpen hun ambities te verwezenlijken en een buitengewoon leven te leiden. Wil je weten hoe ik je kan helpen? Neem dan nu contact met me op, want dit is je volgende stap in het bereiken van zelfontwikkeling.

Jongeren

Herken jij dat gevoel van onzekerheid en dat je bang bent dat de omgeving
iets van jou vindt? Word je gepest of genegeerd op school? Heb je hiervan
lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld hoofd-, buikpijn en vermoeidheid?

Studenten

Heb jij soms dat gevoel van stress als het gaat om je studie (-keuze en/of
vertraging)? Voel je je (wellicht door corona) eenzaam of angstig?

Volwassenen

Zit je in een echtscheiding? Heb je een dierbare verloren? Of heb je ontslag
gekregen? Ben je net van baan gewisseld of ben je nog steeds op zoek naar
die droombaan? Of wil je misschien wel helemaal het roer omgooien?

Docenten / Leerkrachten

Werk je in het onderwijs en haal je alles uit de kast om de leerling/student te helpen?  Maar loop je zelf vast?

Zet die eerste stap

Ieder mens is anders, en dus ook ieder traject is anders. Herken je je in bovenstaande of heb je iets anders waar je mee struggelt? Neem contact met me op en we kijken samen wat voor jou het meest ideale pad is om te bewandelen. Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden. Er is geen wachtlijst. 

1. Kennismakingsgesprek (GRATIS)

We maken een telefonische of live afspraak  om kennis te maken met elkaar. We bespreken kort de coachingsvraag om er achter te komen dat je bij mij aan het juiste adres bent. Daarnaast is het heel belangrijk dat jij je je veilig voelt en er een wederzijdse klik is.

2. Intake

Als je op basis van de kennismaking besluit een traject in te willen gaan, plannen we een intakegesprek. Wij maken samen jouw plan van aanpak op maat. Jij bent tenslotte uniek!

3. Coaching/Counseling

In 5 tot 10 sessies krijg je inzicht op de situatie waarin je zit en de problemen waarmee je worstelt. Ik bied je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt zodat je weer in je kracht komt te staan.

4. Eindgesprek

Afrondend gesprek om te evalueren hoe jij het traject hebt ervaren waarbij je grip en inzicht hebt verkregen.

Over mij

Zit er een groot verschil tussen de ‘mens Rianne’ of de ‘professional Rianne’ als zijnde coach/counselor; eigenlijk weinig tot niets.

Kernwoorden die voor mij als mens van belang zijn en die ik ook vaak terugkrijg van cliënten zijn: enthousiast, betrokken, warm, empathisch, inspirerend, vakkundig, oordeelloos luisteren, een dosis humor en soms confronterend door de vinger op de juiste plek te leggen.

Ervaringen van anderen

Soms bereik je een punt in je leven waarop je door de bomen het bos niet meer ziet. Op zo’n punt heb ik gestaan; ik was mijzelf kwijt, wist niet meer wat ik wilde en wie ik nou echt was. Op dat moment kwam Rianne op mijn pad. Vanaf de eerste tot de laatste sessie heb ik mij zo enorm gesteund en gewaardeerd gevoel door Rianne. De manier waarop zij haar cliënten helpt, vind ik geweldig. Respectvol en vol bewondering voor mij als persoon. Mede dankzij Rianne zie ik door de bomen het bos weer en ben ik haar hier nog steeds mega dankbaar voor! J.O.

Wat ik als coach nabij Deventer biedt

In mijn Praktijk Rianne Schippers geef ik persoonlijke begeleiding om jou als individu nabij Deventer te helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Iedereen is uitzonderlijk en exclusief; daarom zijn mijn programma’s speciaal op maat gemaakt voor jouw behoeften. Met mijn expertise als coach kun je er zeker van zijn dat je doelen snel en effectief worden bereikt.

Werkwijze Praktijk Rianne Schippers

Wanneer je contact met me opneemt, beloof ik je dat ik je mijn volledige aandacht en begrip zal geven.

Samen kunnen we een uniek plan opstellen dat speciaal op jouw situatie is afgestemd; een plan dat zal helpen de innerlijke vrede terug te brengen die alle mensen verdienen, waaronder jij.

Neem vandaag nog contact met mij op

Als je rondom Deventer woont en hulp nodig hebt bij een levensvraag, dan is Praktijk Rianne Schippers de ideale keuze voor jou! 

Als ervaren coach stel ik samen met jou een persoonlijk programma op, zodat jij nieuwe hoogten kunt gaan bereiken in de nabije toekomst.

Mijn praktijk voor coaching heeft mensen geholpen hun doelen te bereiken en een fijner leven te leiden. Neem vandaag nog contact met me op en laten we dit waarmaken.

 

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met mij op.