Coach Twello

Leef/ Creëer  jouw leven zoals jij het wilt met behulp van een coach nabij Twello

Als je rondom Twello woont en op zoek bent naar een betrouwbare coach die je kan ondersteunen bij allerlei belangrijke zaken in je persoonlijke leven, zoek dan niet verder dan Praktijk Rianne Schippers.

Ik ben een deskundige coach die gepassioneerd is om mijn cliënten te begeleiden om hun doelen te bereiken en een prettig leven te leiden. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem dan nu contact met mij op en zet die 1e belangrijke stap naar jouw gewenste toekomst.

Jongeren

Herken jij dat gevoel van onzekerheid en dat je bang bent dat de omgeving
iets van jou vindt? Word je gepest of genegeerd op school? Heb je hiervan
lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld hoofd-, buikpijn en vermoeidheid?

Studenten

Heb jij soms dat gevoel van stress als het gaat om je studie (-keuze en/of
vertraging)? Voel je je (wellicht door corona) eenzaam of angstig?

Volwassenen

Zit je in een echtscheiding? Heb je een dierbare verloren? Of heb je ontslag
gekregen? Ben je net van baan gewisseld of ben je nog steeds op zoek naar
die droombaan? Of wil je misschien wel helemaal het roer omgooien?

Docenten / Leerkrachten

Werk je in het onderwijs en haal je alles uit de kast om de leerling/student te helpen?  Maar loop je zelf vast?

Zet die eerste stap

Ieder mens is anders, en dus ook ieder traject is anders. Herken je je in bovenstaande of heb je iets anders waar je mee struggelt? Neem contact met me op en we kijken samen wat voor jou het meest ideale pad is om te bewandelen. Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden. Er is geen wachtlijst. 

1. Kennismakingsgesprek (GRATIS)

We maken een telefonische of live afspraak  om kennis te maken met elkaar. We bespreken kort de coachingsvraag om er achter te komen dat je bij mij aan het juiste adres bent. Daarnaast is het heel belangrijk dat jij je je veilig voelt en er een wederzijdse klik is.

2. Intake

Als je op basis van de kennismaking besluit een traject in te willen gaan, plannen we een intakegesprek. Wij maken samen jouw plan van aanpak op maat. Jij bent tenslotte uniek!

3. Coaching/Counseling

In 5 tot 10 sessies krijg je inzicht op de situatie waarin je zit en de problemen waarmee je worstelt. Ik bied je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt zodat je weer in je kracht komt te staan.

4. Eindgesprek

Afrondend gesprek om te evalueren hoe jij het traject hebt ervaren waarbij je grip en inzicht hebt verkregen.

Over mij

Zit er een groot verschil tussen de ‘mens Rianne’ of de ‘professional Rianne’ als zijnde coach/counselor; eigenlijk weinig tot niets.

Kernwoorden die voor mij als mens van belang zijn en die ik ook vaak terugkrijg van cliënten zijn: enthousiast, betrokken, warm, empathisch, inspirerend, vakkundig, oordeelloos luisteren, een dosis humor en soms confronterend door de vinger op de juiste plek te leggen.

Ervaringen van anderen

Soms bereik je een punt in je leven waarop je door de bomen het bos niet meer ziet. Op zo’n punt heb ik gestaan; ik was mijzelf kwijt, wist niet meer wat ik wilde en wie ik nou echt was. Op dat moment kwam Rianne op mijn pad. Vanaf de eerste tot de laatste sessie heb ik mij zo enorm gesteund en gewaardeerd gevoel door Rianne. De manier waarop zij haar cliënten helpt, vind ik geweldig. Respectvol en vol bewondering voor mij als persoon. Mede dankzij Rianne zie ik door de bomen het bos weer en ben ik haar hier nog steeds mega dankbaar voor! J.O.

Wat ik als coach in Twello biedt

In mijn Praktijk Rianne Schippers bied ik persoonlijke begeleiding om de mensen in Twello te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. In het besef dat iedereen speciaal en verschillend is, stel ik samen met jou een persoonlijk plan op wat is toegesneden op jouw hulpvraag.

Werkwijze praktijk Rianne Schippers

Als je contact met me opneemt, neem ik de tijd om te luisteren naar jouw worstelingen en samen te kijken welke oplossingen het beste bij jou passen. We zullen een persoonlijke strategie ontwikkelen die speciaal is afgestemd op jouw individuele behoeften.

Neem vandaag nog contact met mij op

Ben je in Twello en heb je hulp nodig op welk gebied dan ook van leven of welbevinden? Dan is Praktijk Rianne Schippers jou place to go! Als ervaren coach stel ik samen met jou een persoonlijk programma op, zodat jij nieuwe hoogten kunt gaan bereiken in de nabije toekomst..

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren coach rondom Twello die persoonlijke begeleiding kan bieden?

Dan is Praktijk Rianne Schippers jouw ideale match! Mijn coachingspraktijk straalt warmte, enthousiasme en vertrouwen uit, ik begeleid jou in jouw innerlijke reis naar levensgeluk.

 

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met mij op.