Integratieve coaching en counseling

Voor jongeren vanaf 12 jaar

Werken met jongeren

De afgelopen 20 jaar heb ik het voorrecht gehad te mogen werken met jongeren. Het is voor mij nu dan ook een cadeautje om jongeren te mogen begeleiden/coachen. 

Samen gaan we de puzzel leggen

Jij staat centraal

Integratieve coaching en counseling

Er komt soms veel op je af, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Wees lief voor jezelf

Ik kan je begeleiden bij onderstaande thema’s:

  • Je hebt motivatie en/of concentratieproblemen op school
  • Je wilt meer zelfvertrouwen ervaren
  • Je ervaart dat je omgeving je anders vindt en dat vind je vervelend
  • Je ouders zijn gescheiden en daar heb je het moeilijk mee
  • Je krijgt je hoofd niet leeg; het zit vol negatieve gedachtes
  • Je voelt je soms depri
  • Je hebt last van angsten bijv. in grote groepen, presenteren voor de klas, etc.
  • Je hebt vaak buikpijn of hoofdpijn
  • Je wordt gepest op school
  • Je bent verdrietig omdat je een belangrijk persoon in je leven hebt verloren

Gun jezelf een gratis kennismakingsgesprek.

Ervaringen van anderen

Net als met een goede vriendin

Mijn eigenwijze hoofd vertelde mij altijd dat ik alles alleen moest oplossen. Ik heb geen hulp nodig van anderen. Toch hielp ik wel iedereen met hun eigen problemen en zadelde mezelf ermee op, waardoor ik juist meer last had van andermans problemen dan zij zelf. Het was al heel lang gaande en ik had nooit echt het idee wat er nou eigenlijk gebeurde, tot dat mijn tremor kwam. Een trillende rechterhand is wel moeilijk te verstoppen… 

Na veel gesprekken met mijn mentor op school en mijn moeder ben ik op zoek gegaan naar hulp. Dit was een moeilijke stap aangezien ik dat niet zo vaak doe. Toch is het wel het beste wat mij ooit is overkomen. Ik ging naar counseling met het idee dat ik daar zou zitten en wat zou vertellen en dat ik daarna weer naar huis zou gaan. Maar counseling met Rianne is als een gesprek met een goede vriendin, met een goed luisterend oor, met een goede fee die alleen maar goed advies geeft. Rianne liet mij echt op mijn gemak voelen, niks is te gek. En als er het hele uur wordt gehuild dan wordt er maar het hele uur gehuild, er zijn genoeg tissues! Rianne heeft veel impact gehad op mij en mijn denkwijze. Ook merkte ik meteen verschil, in mijn gedrag naar anderen, maar ook het gedrag dat ik terug kreeg. 

Rianne is een fantastisch persoon van binnen en van buiten. Wees niet bang om die eerste stap te zetten, want zelfs 1 of 2 sessies kunnen al genoeg zijn! 

Lisa (17 jaar)

Neem contact met mij op.