Therapeut Apeldoorn

Krijg hulp om je mentale gezondheid te verbeteren met Praktijk Rianne Schippers

Als je in de omgeving van Apeldoorn woont en een ervaren therapeut nodig hebt om je leven weer op de rails te krijgen, dan ben ik van Praktijk Rianne Schippers er voor jou.

Met mijn expertise op het gebied van psychische gezondheid begeleid ik jou om je mentaal sterk te gaan voelen. Jouw welzijn is mijn prioriteit. Mijn aanpak vraagt om begrip en respect; neem nu contact met me op, Zodat je vandaag nog kunt beginnen met het herpakken van de regie over je leven!

Jongeren

Herken jij dat gevoel van onzekerheid en dat je bang bent dat de omgeving
iets van jou vindt? Word je gepest of genegeerd op school? Heb je hiervan
lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld hoofd-, buikpijn en vermoeidheid?

Studenten

Heb jij soms dat gevoel van stress als het gaat om je studie (-keuze en/of
vertraging)? Voel je je (wellicht door corona) eenzaam of angstig?

Volwassenen

Zit je in een echtscheiding? Heb je een dierbare verloren? Of heb je ontslag
gekregen? Ben je net van baan gewisseld of ben je nog steeds op zoek naar
die droombaan? Of wil je misschien wel helemaal het roer omgooien?

Docenten / Leerkrachten

Werk je in het onderwijs en haal je alles uit de kast om de leerling/student te helpen?  Maar loop je zelf vast?

Zet die eerste stap

Ieder mens is anders, en dus ook ieder traject is anders. Herken je je in bovenstaande of heb je iets anders waar je mee struggelt? Neem contact met me op en we kijken samen wat voor jou het meest ideale pad is om te bewandelen. Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden. Er is geen wachtlijst. 

1. Kennismakingsgesprek (GRATIS)

We maken een telefonische of live afspraak  om kennis te maken met elkaar. We bespreken kort de coachingsvraag om er achter te komen dat je bij mij aan het juiste adres bent. Daarnaast is het heel belangrijk dat jij je je veilig voelt en er een wederzijdse klik is.

2. Intake

Als je op basis van de kennismaking besluit een traject in te willen gaan, plannen we een intakegesprek. Wij maken samen jouw plan van aanpak op maat. Jij bent tenslotte uniek!

3. Coaching/Counseling

In 5 tot 10 sessies krijg je inzicht op de situatie waarin je zit en de problemen waarmee je worstelt. Ik bied je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt zodat je weer in je kracht komt te staan.

4. Eindgesprek

Afrondend gesprek om te evalueren hoe jij het traject hebt ervaren waarbij je grip en inzicht hebt verkregen.

Over mij

Zit er een groot verschil tussen de ‘mens Rianne’ of de ‘professional Rianne’ als zijnde coach/counselor; eigenlijk weinig tot niets.

Kernwoorden die voor mij als mens van belang zijn en die ik ook vaak terugkrijg van cliënten zijn: enthousiast, betrokken, warm, empathisch, inspirerend, vakkundig, oordeelloos luisteren, een dosis humor en soms confronterend door de vinger op de juiste plek te leggen.

Ervaringen van anderen

Soms bereik je een punt in je leven waarop je door de bomen het bos niet meer ziet. Op zo’n punt heb ik gestaan; ik was mijzelf kwijt, wist niet meer wat ik wilde en wie ik nou echt was. Op dat moment kwam Rianne op mijn pad. Vanaf de eerste tot de laatste sessie heb ik mij zo enorm gesteund en gewaardeerd gevoel door Rianne. De manier waarop zij haar cliënten helpt, vind ik geweldig. Respectvol en vol bewondering voor mij als persoon. Mede dankzij Rianne zie ik door de bomen het bos weer en ben ik haar hier nog steeds mega dankbaar voor! J.O.

Wat ik als therapeut nabij Apeldoorn biedt

Bij Praktijk Rianne Schippers rondom Apeldoorn ben ik gespecialiseerd in therapie die jou benadert als een uniek individu. Elk van mijn programma’s is afgestemd op jouw specifieke behoeften, zodat je rust en vrijheid ervaart in je geest en lichaam.

Werkwijze van praktijk Rianne Schippers

Wanneer je contact met mij opneemt, geef ik je mijn volledige aandacht. We zullen een persoonlijk plan opstellen dat is afgestemd op jouw individuele situatie, zodat je weer innerlijke rust kunt vinden. Met mijn begeleiding is het hervinden van evenwicht in je leven een fijn traject om samen te bewandelen.

Neem vandaag nog contact met mij op

Als je op zoek bent naar een helpende hand in de omgeving van Apeldoorn, dan is Praktijk Rianne Schippers jouw antwoord! Als ervaren en gepassioneerde therapeut ben ik toegerust om een persoonlijke aanpak op maat te maken.

Samen zullen we die belangrijke stappen naar vooruitgang zetten. Neem vandaag nog contact op, zodat we samen de stappen gaan maken die je nodig hebt.

Mijn praktijk voor therapie heeft mensen geholpen de mentaliteit te versterken en een prettiger leven te leiden. Neem vandaag nog contact op en laten we samen die berg gaan beklimmen en ontdekken.

 

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met mij op.