Je mentale gezondheid ervaart een mindere fase? Ga naar Praktijk Rianne Schippers om weer in jezelf te gaan geloven!

Wanneer je behoefte hebt aan een ervaren therapeut om je leven weer op de rails te krijgen, neem dan contact op met Praktijk Rianne Schippers!

Al jaren wijd ik mijn praktijk en kennis aan het helpen van mensen om hun geestelijke gezondheid weer in eigen hand te nemen. Op de voorgrond van elke sessie sta jij als individu.  Jij bent degene die op de eerste plaats komt en de doelen en het tempo bepaald. Neem vandaag contact met mij op en start met jouw innerlijke reis naar levensgeluk. Laten we van jouw welzijn een topprioriteit maken.

Jongeren

Herken jij dat gevoel van onzekerheid en dat je bang bent dat de omgeving
iets van jou vindt? Word je gepest of genegeerd op school? Heb je hiervan
lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld hoofd-, buikpijn en vermoeidheid?

Studenten

Heb jij soms dat gevoel van stress als het gaat om je studie (-keuze en/of
vertraging)? Voel je je (wellicht door corona) eenzaam of angstig?

Volwassenen

Zit je in een echtscheiding? Heb je een dierbare verloren? Of heb je ontslag
gekregen? Ben je net van baan gewisseld of ben je nog steeds op zoek naar
die droombaan? Of wil je misschien wel helemaal het roer omgooien?

Docenten / Leerkrachten

Werk je in het onderwijs en haal je alles uit de kast om de leerling/student te helpen?  Maar loop je zelf vast?

Zet die eerste stap

Ieder mens is anders, en dus ook ieder traject is anders. Herken je je in bovenstaande of heb je iets anders waar je mee struggelt? Neem contact met me op en we kijken samen wat voor jou het meest ideale pad is om te bewandelen. Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden. Er is geen wachtlijst. 

1. Kennismakingsgesprek (GRATIS)

We maken een telefonische of live afspraak  om kennis te maken met elkaar. We bespreken kort de coachingsvraag om er achter te komen dat je bij mij aan het juiste adres bent. Daarnaast is het heel belangrijk dat jij je je veilig voelt en er een wederzijdse klik is.

2. Intake

Als je op basis van de kennismaking besluit een traject in te willen gaan, plannen we een intakegesprek. Wij maken samen jouw plan van aanpak op maat. Jij bent tenslotte uniek!

3. Coaching/Counseling

In 5 tot 10 sessies krijg je inzicht op de situatie waarin je zit en de problemen waarmee je worstelt. Ik bied je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt zodat je weer in je kracht komt te staan.

4. Eindgesprek

Afrondend gesprek om te evalueren hoe jij het traject hebt ervaren waarbij je grip en inzicht hebt verkregen.

Over mij

Zit er een groot verschil tussen de ‘mens Rianne’ of de ‘professional Rianne’ als zijnde coach/counselor; eigenlijk weinig tot niets.

Kernwoorden die voor mij als mens van belang zijn en die ik ook vaak terugkrijg van cliënten zijn: enthousiast, betrokken, warm, empathisch, inspirerend, vakkundig, oordeelloos luisteren, een dosis humor en soms confronterend door de vinger op de juiste plek te leggen.

Ervaringen van anderen

Soms bereik je een punt in je leven waarop je door de bomen het bos niet meer ziet. Op zo’n punt heb ik gestaan; ik was mijzelf kwijt, wist niet meer wat ik wilde en wie ik nou echt was. Op dat moment kwam Rianne op mijn pad. Vanaf de eerste tot de laatste sessie heb ik mij zo enorm gesteund en gewaardeerd gevoel door Rianne. De manier waarop zij haar cliënten helpt, vind ik geweldig. Respectvol en vol bewondering voor mij als persoon. Mede dankzij Rianne zie ik door de bomen het bos weer en ben ik haar hier nog steeds mega dankbaar voor! J.O.

Wat ik als therapeut nabij Twello biedt

Bij Praktijk Rianne Schippers bij Twello geef ik therapie die is afgestemd op jouw individuele behoeften en persoonlijkheid.

Mijn programma helpt je op de meest efficiënte manier een sterke mindset te bereiken. Met mijn begeleiding als therapeut krijg jij nieuwe inzichten in jouw gedachtes, gedragingen en lichamelijke klachten. Samen stellen we een plan van aanpak op om het aan te pakken, te veranderen en te doen. Jij bent zelf de sleutel tot levensgeluk.

Werkwijze van praktijk Rianne Schippers

Ik geef je mijn volledige aandacht en begrip wanneer we contact maken. Met mij aan je zijde is het herwinnen van die innerlijke rust waar iedereen naar verlangt, inclusief jijzelf.

Dit is haalbaar door middel van een op maat gemaakt plan speciaal voor jou. Herstel het evenwicht in je leven snel met mijn hulp.

Neem vandaag nog contact met mij op

Als je in Twello woont en hulp nodig hebt bij verdrietige gedachtes, nare gevoelens, dillema’s en levensvragen, dan is Praktijk Rianne Schippers de ideale keuze voor jou! Als ervaren therapeut stellen we samen een persoonlijk programma op dat elke client kan helpen nieuwe hoogten te bereiken. Laten we samen de stappen maken, neem vandaag nog contact met mij op.

Mijn praktijk in Twello voor therapie heeft mensen geholpen hun mentaliteit te versterken en een prettiger/rustiger leven te leiden.

 

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met mij op.