Werkwijze

Integratieve coaching of counseling

Welke stappen nemen we?

Voor mij is het belangrijkste dat je bij mij aan het juiste adres bent en dat je je veilig voelt. Daar komen we samen achter in een gratis kennismakingsgesprek.

Ieder mens is anders, en dus ook ieder behandeltraject is anders. Wel bestaan alle trajecten uit 4 stappen, dat geldt zowel voor coaching als counseling.

Ook is het mogelijk om de afspraken online te voeren als dat je voorkeur heeft.

Kennismakingsgesprek

Intake

Coaching/counseling

Eindgesprek

Integratieve coaching en counseling

Integratief betekent werken met de gehele mens. Ik breng de lichamelijke, emotionele, gedragsmatige, sociale, cognitieve en spirituele dimensies samen om te bepalen welke aanpak past bij jou! Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen coaching en counseling. Lees dan verder op de pagina Aanbod. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik vertel je er graag meer over.

Praktische informatie

 

Verwijsbrief

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig. Ik beveel het wel van harte aan om je huisarts op de hoogte te stellen van jouw bezoek. Samenwerking met de huisarts kan een meerwaarde hebben tijdens het proces. Dit kan alleen met jouw goedkeuring! Jij bepaalt als cliënt.

Doorlooptijd

Een traject kan variëren van 5 tot ca. 10 sessies. Doorgaans komen cliënten 1 x per 2 weken.

Geen wachtlijst

Als je na het kennismakingsgesprek besluit de behandeling te starten, gaan we direct aan de slag. Op dit moment is er geen wachtlijst. 

Investering

Veel werkgevers zijn bereid te investeren in jouw welbevinden. Bespreek het met je werkgever. Voor particulieren en zzp’ers is coaching als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting.

Vergoedingen

Wellicht kom jij in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende verzekering ‘alternatieve geneeswijzen’. Let op: dit geldt alleen voor counseling. Helaas komt coaching niet in aanmerking voor vergoeding.

Zet die eerste stap

Het is mogelijk een kennismakingsgesprek of consult te plannen op de volgende dagen:

Maandag tussen 08.30 en 21.00 uur
Woensdag tussen 08.30 en 21.00 uur
Vrijdag tussen 08.30 en 12.00 uur
Zondag tussen 10.00 en 14.00 uur.