Coach Apeldoorn

Krijg weer grip op je leven

Als je in de omgeving van Apeldoorn woont en op zoek bent naar een betrouwbare coach die je kan ondersteunen in je persoonlijke leven, dan is Praktijk Rianne Schippers de coach die je zoekt.

Het is een plek waar ik als zijnde deskundig en gepassioneerde coach mijn cliënten help om hun doelen te bereiken en daarmee de beste versie van hun leven kunnen leiden.

Jongeren

Herken jij dat gevoel van onzekerheid en dat je bang bent dat de omgeving
iets van jou vindt? Word je gepest of genegeerd op school? Heb je hiervan
lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld hoofd-, buikpijn en vermoeidheid?

Studenten

Heb jij soms dat gevoel van stress als het gaat om je studie (-keuze en/of
vertraging)? Voel je je (wellicht door corona) eenzaam of angstig?

Volwassenen

Zit je in een echtscheiding? Heb je een dierbare verloren? Of heb je ontslag
gekregen? Ben je net van baan gewisseld of ben je nog steeds op zoek naar
die droombaan? Of wil je misschien wel helemaal het roer omgooien?

Docenten / Leerkrachten

Werk je in het onderwijs en haal je alles uit de kast om de leerling/student te helpen?  Maar loop je zelf vast?

Zet die eerste stap

Ieder mens is anders, en dus ook ieder traject is anders. Herken je je in bovenstaande of heb je iets anders waar je mee struggelt? Neem contact met me op en we kijken samen wat voor jou het meest ideale pad is om te bewandelen. Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden. Er is geen wachtlijst. 

1. Kennismakingsgesprek (GRATIS)

We maken een telefonische of live afspraak  om kennis te maken met elkaar. We bespreken kort de coachingsvraag om er achter te komen dat je bij mij aan het juiste adres bent. Daarnaast is het heel belangrijk dat jij je je veilig voelt en er een wederzijdse klik is.

2. Intake

Als je op basis van de kennismaking besluit een traject in te willen gaan, plannen we een intakegesprek. Wij maken samen jouw plan van aanpak op maat. Jij bent tenslotte uniek!

3. Coaching/Counseling

In 5 tot 10 sessies krijg je inzicht op de situatie waarin je zit en de problemen waarmee je worstelt. Ik bied je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt zodat je weer in je kracht komt te staan.

4. Eindgesprek

Afrondend gesprek om te evalueren hoe jij het traject hebt ervaren waarbij je grip en inzicht hebt verkregen.

Over mij

Zit er een groot verschil tussen de ‘mens Rianne’ of de ‘professional Rianne’ als zijnde coach/counselor; eigenlijk weinig tot niets.

Kernwoorden die voor mij als mens van belang zijn en die ik ook vaak terugkrijg van cliënten zijn: enthousiast, betrokken, warm, empathisch, inspirerend, vakkundig, oordeelloos luisteren, een dosis humor en soms confronterend door de vinger op de juiste plek te leggen.

Ervaringen van anderen

Soms bereik je een punt in je leven waarop je door de bomen het bos niet meer ziet. Op zo’n punt heb ik gestaan; ik was mijzelf kwijt, wist niet meer wat ik wilde en wie ik nou echt was. Op dat moment kwam Rianne op mijn pad. Vanaf de eerste tot de laatste sessie heb ik mij zo enorm gesteund en gewaardeerd gevoel door Rianne. De manier waarop zij haar cliënten helpt, vind ik geweldig. Respectvol en vol bewondering voor mij als persoon. Mede dankzij Rianne zie ik door de bomen het bos weer en ben ik haar hier nog steeds mega dankbaar voor! J.O.

In de ruimte waar de sessies plaatsvinden heerst een ontspannen sfeer. Rianne heeft mij geholpen om op een andere manier naar mezelf te kijken. De situatie wordt bekeken, ik ging samen met haar op zoek naar oplossingen en kreeg vervolgens goede tips om toe te passen in de praktijk. Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer lekker in mijn vel zit en meer kan genieten van leuke dingen. M.v.d.W.

Wat ik als coach Apeldoorn bied

In mijn Praktijk Rianne Schippers bied ik als ervaren coach, persoonlijke ondersteuning om mensen te helpen hun doelen te bereiken.

Ik weet dat elke persoon uniek is en daarom streef ik naar een geïndividualiseerd programma dat is de specifieke behoeften van jou.

Werkwijze praktijk Rianne Schippers

Wanneer je kiest voor mij als coach Apeldoorn, krijg je een coach die naar je zorgen luistert en samen met jou een plan opstelt dat specifiek op jou is afgestemd.

Samen gaan we op zoek naar ‘de sleutels’ in jou om rust in je hoofd te creëren, die jij graag wilt en verdient.

 

Neem vandaag nog contact met mij op

Praktijk Rianne Schippers biedt professionele coaching diensten in Apeldoorn voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij alle zaken die te maken hebben met hun welbevinden.

Met ervaren coaches die programma’s specifiek op maat maken voor elke individuele cliënt, biedt mijn psychosociale coaching praktijk een service van onschatbare waarde als het gaat om het helpen van mensen om hun doelen te bereiken; een gelukkig leven.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige coach in Apeldoorn die persoonlijke ondersteuning kan bieden, kijk dan niet verder dan Praktijk Rianne Schippers!

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met mij op.