Rianne Schippers

Ik maak graag kennis met jou

Over mij

Zit er een groot verschil tussen de ‘mens Rianne’ en de ‘professional Rianne’ als zijnde coach/counselor; eigenlijk niet.

Typisch Rianne

Kernwoorden die voor mij als mens van belang zijn en die ik ook vaak terug krijg van cliënten zijn: enthousiast, betrokken, warm, empathisch, inspirerend, vakkundig, zonder oordeel luisteren, een dosis humor en soms confronterend door de vinger op de juiste plek te leggen.

Speciaal geschenk

Het werken met jongeren en volwassen maakt mij als mens blij. Het kan mij ontroeren en nog elke dag verwonderen. Het begeleiden van persoonlijke/ innerlijke processen, ervaar ik als speciaal en als een reis waarbij ik als coach/counselor het recht heb gekregen van de cliënt om hem/haar te mogen begeleiden. Dit is voor mij een speciaal geschenk waar ik vol integriteit en respect mee om wil gaan.

Ruime ervaring in het onderwijs

Meer dan 20 jaar werkte ik in het (speciaal) onderwijs, zowel in het primair als voortgezet onderwijs. In verschillende functies: docent, teamleider en directeur. Het waren inspirerende, leerzame en vooral ook speciale jaren waarbij ik veel levenservaring heb mogen opdoen. Dit zet ik nu nog vaak in tijdens sessies.

Werken vanuit je hart

Toch voelde ik het verlangen om meer te gaan werken met jongeren en volwassen vanuit mijn hart. Elke dag ben ik nog dankbaar dat ik de moed heb gehad om het roer om te gooien en mijn intuïtie te volgen.

Nu ben ik afgestudeerd aan De Nederlandse Academie als integratief coach en counselor voor volwassenen en jongeren (specialisatie). Ik volg nog regelmatig bijscholing, intervisie en supervisie omdat ik het belangrijk vind mijzelf te blijven ontwikkelen.

Mocht je verder geïnteresseerd zijn in mijn loopbaan qua studies en banen: zie mijn LinkedIn.

Zullen we kennis maken?