Therapeut Deventer

Krijg hulp om je mentale gezondheid te verbeteren met Praktijk Rianne Schippers

Bent je op zoek naar een ervaren therapeut om je leven op de rails te krijgen in de regio Deventer? Zoek niet verder dan Praktijk Rianne Schippers.

Met jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg zet ik mij in om jou weer op weg te helpen naar een sterke mentale gezondheid. Jij vent mijn prioriteit. Mijn aanpak is begripvol en respectvol. Neem nu contact met mij op, en ik help jou graag de controle over uw leven terug te nemen. Laten we vandaag nog van jouw welzijn een prioriteit maken.

Jongeren

Herken jij dat gevoel van onzekerheid en dat je bang bent dat de omgeving
iets van jou vindt? Word je gepest of genegeerd op school? Heb je hiervan
lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld hoofd-, buikpijn en vermoeidheid?

Studenten

Heb jij soms dat gevoel van stress als het gaat om je studie (-keuze en/of
vertraging)? Voel je je (wellicht door corona) eenzaam of angstig?

Volwassenen

Zit je in een echtscheiding? Heb je een dierbare verloren? Of heb je ontslag
gekregen? Ben je net van baan gewisseld of ben je nog steeds op zoek naar
die droombaan? Of wil je misschien wel helemaal het roer omgooien?

Docenten / Leerkrachten

Werk je in het onderwijs en haal je alles uit de kast om de leerling/student te helpen?  Maar loop je zelf vast?

Zet die eerste stap

Ieder mens is anders, en dus ook ieder traject is anders. Herken je je in bovenstaande of heb je iets anders waar je mee struggelt? Neem contact met me op en we kijken samen wat voor jou het meest ideale pad is om te bewandelen. Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden. Er is geen wachtlijst. 

1. Kennismakingsgesprek (GRATIS)

We maken een telefonische of live afspraak  om kennis te maken met elkaar. We bespreken kort de coachingsvraag om er achter te komen dat je bij mij aan het juiste adres bent. Daarnaast is het heel belangrijk dat jij je je veilig voelt en er een wederzijdse klik is.

2. Intake

Als je op basis van de kennismaking besluit een traject in te willen gaan, plannen we een intakegesprek. Wij maken samen jouw plan van aanpak op maat. Jij bent tenslotte uniek!

3. Coaching/Counseling

In 5 tot 10 sessies krijg je inzicht op de situatie waarin je zit en de problemen waarmee je worstelt. Ik bied je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt zodat je weer in je kracht komt te staan.

4. Eindgesprek

Afrondend gesprek om te evalueren hoe jij het traject hebt ervaren waarbij je grip en inzicht hebt verkregen.

Over mij

Zit er een groot verschil tussen de ‘mens Rianne’ of de ‘professional Rianne’ als zijnde coach/counselor; eigenlijk weinig tot niets.

Kernwoorden die voor mij als mens van belang zijn en die ik ook vaak terugkrijg van cliënten zijn: enthousiast, betrokken, warm, empathisch, inspirerend, vakkundig, oordeelloos luisteren, een dosis humor en soms confronterend door de vinger op de juiste plek te leggen.

Ervaringen van anderen

Soms bereik je een punt in je leven waarop je door de bomen het bos niet meer ziet. Op zo’n punt heb ik gestaan; ik was mijzelf kwijt, wist niet meer wat ik wilde en wie ik nou echt was. Op dat moment kwam Rianne op mijn pad. Vanaf de eerste tot de laatste sessie heb ik mij zo enorm gesteund en gewaardeerd gevoel door Rianne. De manier waarop zij haar cliënten helpt, vind ik geweldig. Respectvol en vol bewondering voor mij als persoon. Mede dankzij Rianne zie ik door de bomen het bos weer en ben ik haar hier nog steeds mega dankbaar voor! J.O.

Wat ik als therapeut nabij Deventer biedt

Therapie is mijn specialiteit bij Praktijk Rianne Schippers nabij Deventer, en ik benader jou als individu met jouw eigen unieke persoonlijkheid. Mijn programma’s zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften; zo kun je er zeker van zijn dat het bereiken van een sterke mentaliteit snel en productief gebeurt. Met mij als je therapeut is de sky the limit als het gaat om het bereiken van een mentale gezondheid.

Werkwijze praktijk Rianne Schippers

Wanneer je contact met me opneemt, beloof ik je dat ik je mijn volledige aandacht en begrip zal geven. Samen kunnen we een uniek plan opstellen dat speciaal op jouw situatie is afgestemd; een plan dat zal helpen de innerlijke vrede terug te brengen die alle mensen verdienen, waaronder jij! Met mijn hulp ligt herstel van evenwicht in je leven binnen handbereik.

Neem vandaag nog contact met mij op

Als je rondom Deventer woont en hulp nodig hebt bij enig aspect van het leven of welzijn, dan is Praktijk Rianne Schippers de ideale keuze voor jou! Als ervaren therapeut begrijp ik hoe ik een persoonlijk programma kan opstellen dat elke cliënt kan helpen nieuwe hoogten te bereiken. Laten we samen de stappen maken, neem vandaag nog contact met mij op.

Mijn praktijk voor therapie heeft mensen geholpen hun mentaliteit te versterken te bereiken en een idealer leven te leiden. Neem vandaag nog contact met me op en laten we dit waarmaken. Ik ben er om je te helpen succes te bereiken.

 

Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met mij op.